tisdag 24 augusti 2010

snart

Snart om bara någon vecka ska min lilla familj gå från tre till fyra.
det är stort!
att få en liten till familjen som kommer att ha sina egna tankar och känslor precis som oss andra.
det är så mycket som surrar i huvudet på mig nu. jag är glad och lycklig med otroligt rädd och det är otroligt skrämmande att skaffa barn igen, jag klarade ju av sabina men ska jag klara en till??
jag vet inte om det är normalt att känna allt som jag känner?
det jag vet är iallafall att det kommer att bli en stor förändring för oss alla och att jag längtar fruktansvärt mycket även fast jag är livrädd!

mamma var hit igår och lugnade mina gravida nerver lite, hon var så där lugn och bra som bara min mamma kan vara, hon tvivlar inte en sekund på mig. och om jag är hälften så bra som min mamma kan vara så kommer det allt att gå jätte bra.

sabina börjar se slutet hon oxå eller början kanske man ska kalla det :) hon har mycket tankar i huvudet nu och hon börjar att tänka på hur hon vill vara som stora syster, världens finnaste barn är vad hon är!!

jens då?? han är lika lugn som vanligt,
min lugna trygga man. det finns nått som är större än kärlek och det är vad vi har han och jag.
han är där för mig dygnet runt och klappar och smeker på mig
han får mig att känna mig som en riktig kvinna trots att jag har ont och väger som en mindre elefant..

2 kommentarer:

 1. Det är normalt att vara nervös- ni känner inte varann riktigt än och ni har aldrig sett varann, men det går bra :)// Cissi

  SvaraRadera
 2. Det är klart att det kommer att gå bra! Du är fantastisk som klarat av att vara mamma så som du varit fast det varit så mycket att ta hand om som dom flesta nog inte ens kan stava till...
  Nu - med en pappa som vill, en storasyster som också vill och du själv - en massa erfarenheter rikare kommer det att vara på ett helt annat sätt såklart!
  En massa kärlek!!!!!
  Stor kram
  Moster korpfjäder

  SvaraRadera