fredag 2 juli 2010

Dum i huvudet är vad han är!!!

jahapp ett år och åtta månaders fängelse eller behandling till och med 120101 är vad sabinas pappa ställt till med nu... jag har väntat med att prata med sabina tills domen kom men nu har jag pratat med henne. hon vart jätte ledsen och frågade varför han aldrig kunde tänka på henne??
vad ska jag svara på det?
hon är allt annat än dum min lilla tjej och hon skulle ha räknat ut att något var fel om jag inte hade berättat saningen för henne.
och jag vill inte att hon ska känna att även jag skulle ljuga för henne..
men jag kan säga att jag det var fruktansvärt jobbigt att sitta där med min dotter och trösta henne och känna sig totalt hjälplös över vad hennes idiot till far gör!! han är iallfall dömd för en massa grova brott nu och han kanske inser själv att han måste vända på sitt liv nu.. eller?
han har forfarande själv inte ringt och berättat någonting, utan jag har själv ringt till rätten för att ta reda på hur det låg till.
men han är iväg skickad på behandling nu,
är jag dum när jag känner att han lika gärna skulle kunna försvinna för gott ur hennes liv för att inte kunna skada henne mer?? jag vet att det inte funkar så men jag är så less på att se min älskade lilla tjej så ledsen att hon bara sitter och grinar. Vad har han för rätt att döma och straffa andra när han är lika dan själv?? fast han gör illa sitt eget kött och blod!!

1 kommentar:

  1. Du är klok som en bok du. Tillit och trygghet kommer av att man delar samma sanning, hur den än ser ut. Och att man står kvar oavsett om sanningen är bekväm eller obekväm, rolig eller förfärligt tråkig eller bara omöjlig.
    Hur det går för Sabinas pappa framöver går det ju inte att bestämma hur mycket man än ville det. Men det går att bestämma, att vad som än händer, så är Sabina aldrig ensam om att handskas med det där att ha en pappa som inte gör som pappor borde.
    Stor kram!

    SvaraRadera